Patron Bebek ( The Boss Baby ) | Film Yorumu

, , 18 comments

Herkese merhaba! :)
Hatırlarsanız geçen ay Limonata Tadında Film Maratonu için film listemi sizlerle paylaşmıştım. Koskoca bir ay boyunca sadece bir film izleyerek, en az film izleme rekorunu kırdığımı itiraf ediyorum. :D
Başlarken yoğun olacağımın bilincindeydim zaten ama bu kadarını ben bile tahmin etmemiştim inanın. Açılışı bir animasyon filmi olan Patron Bebek ile yaptım ve yorumumu sizlerle paylaşmak için buradayım. ^^


KONUSU
  7 yaşındaki Tim, ailesiyle güzel bir hayat sürmektedir. Günün birinde anne ve babası bir evlat edinirler. Artık onun bir kardeşi vardır. Fakat Tim bu bebekte tuhaflık olduğunu sezer. Takım elbise ile gezen bu bebek, ebeveynlerinden gizli bir şeyler yapmaktadır. Küçük çocuk bu sırrı çözmeye çalışırken asıl olaylar başlar.



YORUMUM
Görsellerden anlayacağınız üzere Patron Bebek bir animasyon filmi. Hakkında çok olumlu yorum görünce merak etmiştim ve maraton listeme eklemiştim. Maratonun başlangıcını da bu filmle yapmış oldum.
Filmin başladığı ilk sahneden çizimlerine hayran kaldım. Bebekler vs o kadar güzeldi ki saniyede bir "yaaa çok tatlıııı!" deyip durdum. :))
Konu olarak basit gibi görünse de özellikle Patron bebeğin geldiği yer ve ona verilen görev çok anlamlıydı bana göre. Farklı türde bir film olduğu için karakterlere tek tek değinirsem her şeyin büyüsü bozulacak gibi geliyor. Fakat ilgimi çeken karakterleri sayacak olursam Patron Bebek ve onun çetesindeki bebekler çok tatlıydı.Tim ile çatışıyor gibi görünselerde sonrasında harika bir ekip oldular.




Film küçük yaş grubuna daha çok hitap ettiği için basit olaylar ve ders verici içerikler yer alıyordu. Dünyanın güzelleşmesi için yapılanlar ve kötülerin önünde sonunda kaybettiği bir dünya izlemek eğlenceli ve güzeldi. Özellikle sonu beni çok etkiledi. İkinci filminin çıkacağı yönünde bilgiler var. Umarım çabucak çıkar da bu sevimli ikilinin hikayesinin devamında neler olduğunu öğreniriz. :)
Sadece küçük yaştakilere değil, içindeki çizgi film aşığı çocuğu asla kaybetmeyen her yaş grubundan insana tavsiye edebileceğim hoş bir filmdi. ♥





18 yorum:

  1. Çok güzel bir filmdi biz de kızımla izlemiştik hatta kızımın ilk izlediği sinema filmi oldu. Açıkçası iyi de oldu ona çok uygun eğlenceli bir filmdi. Ben bile hiç sıkılmadan heyecanla izledim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel olmuş :) Aile boyu izlenebileceğini vurgulamak istemiştim ben de, yorumunuz sayesinde hoş bir örnek teşkil etmiş olduk. :)

      Sil
  2. Bu maraton için benimde listemdeydi, yorumunu çok güzel yapmışsın. :D :D İzleme isteğimi arttırıyor. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Listene ekleyerek çok doğru bir karar vermişsin. Fazla bekletmeden izle bence. :))

      Sil
  3. Çok beğendiğim bir film oldu. Bebeklerin varlığı bile pozitif enerji veriyor. İnsan, dünyayı onlar yönetse ne kadar mutlu olurduk demekten alamıyor kendini:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi? Film boyunca kötü şeyler asla aklıma gelmedi. Gerçekten pozitif enerji veriyor. Bu yüzden herkes izlemeli! :))

      Sil
  4. Animeleri pek bi severim meseleğimden midir nedir buldukça ister istemez kendimi izlerken bulurum buda zevkle izlediklerimdendi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onun etkisi de olabilir kuzum. :) Benim de Çılgın Hırsız serisinden sonra favori animasyon filmim bu oldu. :)

      Sil
  5. Ben izledimmmmm canısıı çokta sevdim ❤️Ayazikoyla izlicem şimdi de inşallah😍💕😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Film canavarı olarak senden kaçmazdı zaten canısıı :)) Ayazikomda severek izler inşallah 😍💕😘

      Sil
  6. Benim de merak ettiğim bir animasyon. :) Biliyor musun? Bir pazar günü ailem, bu filmi benim haberim olmaksızın izlemişti ve öğrendiğimde üzülmüştüm; çünkü ben de izlemeyi istiyordum. :)
    Bu arada seni mimledim! ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi ya, sensiz izlemeleri kötü olmuş :/ Umarım sende en kısa sürede izlersin canım. ^.^
      Mim mi? Hemen bakıyorum. :)

      Sil
  7. İlk çıktığında sinemada izleme şansım olmuştu. Yetişkinler için de hoş ve komik bir animasyon filmi, kesinlikle izlesin herkes. :)

    YanıtlaSil
  8. heeey melabaaaağ, ruhsada görüyodum seni de blogunu daha yeni gördüm yaaa, görüşürüüs :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabaa, bloğuma hoş geldin o halde! Görüşürüz. :)

      Sil
  9. Bu animasyonu duymuştum ama izleyememiştim yazınızdan sonra izlemeye karar verdim güzel faydalı bir yazı olmuş

    YanıtlaSil