Roommate 2.Sezon | Tanıtım - İzlemek İçin 6 Sebep

, , 18 comments

Herkese merhabalar! :)
Yepyeni bir Güney Kore yapımı eğlence programı tavsiyesi ile karşınızdayım. Severek takip ettiğim kpop gruplarından GOT7'nın üyesi Jackson için izleme kararı almıştım, programdaki ünlülerin çoğunu tanımadığım için biraz riskli bir karar olduğunu düşündüm ama izlerken hiç pişman olmadım, aksine iyi ki izlemişim dedim. Bu kadar zevk alarak izleyince de sizlerle paylaşmak istedim. :)



İlk olarak programın konseptinden bahsedeyim;
Güney Kore'de şarkıcı, oyuncu ve komedyen olan 12 kişi bir araya getiriliyor ve belirli bir süre zarfında aynı evde yaşamaya başlıyorlar. Birbirlerini pek tanımayan bu insanların aynı evde hatta aynı odalarda yaşamaya çalışmaları, birlikte gezintilere çıkmaları, yeni şeyler öğrenmeleri vb birçok şeyi bizlere sunan bir içeriğe sahip. Ayrıca ğlenceli olduğu kadar da bilgilendirici bir program olduğunu düşünüyorum.

İzlemeyi düşünenler için 2. sezonda yer alan ünlüleri de kısaca tanıtmak isterim. :)
1) Jackson Wang
İlk olarak programı izleme sebebim olan canımcım ile başlıyorum elbette. *,*
Jackson, Kore pop erkek gruplarında GOT7 üyesi. Programın yayınlandığı dönem grubun yeni çıkış dönemine denk geldiği için Jackson'ın alışma sürecini de izlemiş oluyorsunuz. 
Ve bana göre farklı ve eğlenceli kişiliği ile programın başlıca eğlence unsuruydu. ♥


2) Lee Dong Wook
Bir diğer üyemiz Lee Dong Wook. 
Programın ilk sezonunda da yer alan Dong Wook ile tanışıklığım Goblin dizisinden geliyor. Kendisini dizide çooook sevmiştim zaten ama program sayesinde daha ayrıntılı tanıma şansım oldu. Küçüklerine abilik yapan ve olgun halleriyle evin dengesini sağlayan bir yapısı var. :)


3) Seo Kang Joon
Ve programın yakışıklılık çıtasını yükselten oyuncu Kang Joon. Jackson ile aynı odayı paylaşıyorlar. 
O kadar naif biri ki karakterine hayran kalmamak elde değil. Jackson ile arkadaşlıklarını da çok sevdim. Cheese in the Trap dizisi ile tanımıştım, bu program sayesinde iyice sevdim. Dizilerini kesinlikle izlemeye devam edeceğim. :) ♥


4) Jo Se Ho
İlk sezondan devam eden bir diğer üye Se Ho.
Lee Dong Wook ve Park Min Woo ile oda arkadaşı. 
Komedyen olan Se Ho'yu Running Man programında birkaç bölümde izlemişliğim vardı, bu program sayesinde pekişti diyebilirim. Komedyen oluşunun verdiği etki ile programın eğlencesinden sorumlu olduğunu söylenebilir. :)


5) Park Joon Hyung
Eski kpop gruplarından G.O.D. üyesi Joon Hyung. 
Yaşı büyük olsa da enerjisi en az gençlerinki kadar yüksek. Kendisini bu program sayesinde tanıdım ve çook sevdim. Çok eğlenceli bir kişiliği var gerçekten. Özellikle Jackson ile bir araya geldiklerinde kahkahalara boğulmamak elde değil. :))


6) Otani Ryohei
Park Joon Hyung'un oda arkadaşı Ryohei.
 Japon olmasına karşın oyunculuğu ile Güney Kore'de ünlü olmuş. Çekingen ve naif bir yapısı var. Program boyunca gerekmedikçe konuşmadı desem yeridir.  Ben onu bu program sayesinde tanımış olsam da huy olarak biraz kendime benzettiğim için sevdiğim biri oldu. :)


7) Park Min Woo
İlk sezondan devam eden ve Dong Wook ile Se Ho'nun oda arkadaşları oyuncu Park Min Woo. 
İlk bölümden sonra yoğunluğundan mıdır bilinmez ortadan kaybolduğu ve son bölümlerde geldiği için çok fazla tanıma fırsatım olmasa da izlediğim kadarıyla sessiz sakin yapıda biri. :)


8) Lee Guk Joo
Erkekleri bitirdiğimize göre kadın üyelerden en eğlencelisi ile devam edelim. :)
Komedyen olan Guk Joo ile de Roommate sayesinde tanıştım. Kendisiyle barışık, çok yetenekli ve eğlence deposu olarak adlandırılabilecek biri. Özellikle Jackson ile abla-kardeş gibi birbirine düşkün olmaları  çok hoşuma gitti. :) ♥


9) Heo Young Ji
Program yayınlandığı dönemde henüz dağılmamış olan kpop kız grubu olan KARA'nın çaylağı, şu sıralar K.A.R.D. adlı karma grubun gizli üyesi Young Ji, Guk Joo ve Nana ile aynı odayı paylaşıyor. O kadar tatlı bir kişiliği var ki çok sevdim. Enerjik, yardımsever ve cıvıl cıvıl halleriyle ve de Jackson ile kapışmaları benim için unutulmazlar arasına girdi. :)


10) NaNa
Roommate'in ilk sezonundan devam eden son kişi ve After School adlı kız grubunun üyesi NaNa, Guk Joo ve Young Ji'nin oda arkadaşları. Güzel ve yetenekli olmasına karşın benim açımdan pek ayırt edici özelliği olmadı açıkçası, o yüzden ona dair anlatabileceğim pek fazla şey de yok. :)

11) Sunny
Girl's Generation kız grubunun üyesi Sunny, Bae Jong Ok'un oda arkadaşı. Güzel ve yetenekli olsa da davranış olarak bana biraz yapmacık gibi geldiği için ısınamadığım biri oldu. Öyle ki olmadığı bölümlerde eksikliğini hissetmedim bile. 


12) Bae Jong Ok
Roommate 2.sezon evinin en son ve en büyüğü, oyuncu Bae Jong Ok. 
Oyunculukta başarısını kanıtlamış olsa da ev işlerinde epey başarısız oluşuyla aklımda yer etti. Lee Dong Wook'a karşı olan tutumu sebebiyle kendisinden epey bir soğuduğumu da söylemeden geçemeyeceğim. 



ROOMMATE PROGRAMINI İZLEMEK İÇİN 6 SEBEP
1) Jackson ile Joon Hyung'un eğlenceli hallerini görmenizi gerçekten çok isterim. BAAMM! :)
2) Güney Koreli ve orada yaşayan yabancı ünlüleri tanımak ve günlük yaşantılarını görmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat olduğu için.
3) Kore kültürü ve yemekleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için de çok yararlı bir program olduğu için.
4) Program sayesinde kurulan güzel dostluklara şahit olmak için
5) Sadece programda yer alan kişiler değil konuk olarak katılan ünlüleri tanıma ve farklı yönlerine şahit olabilmek için
6) Kusursuz bir hayata sahip olduğunu düşündüğümüz ünlülerin yaşadığı zorlukları görebilmek için 

Sizler için programdan seçtiğim eğlenceli bir video ekleyip yazımı sonlandırıyorum. :) ♥

Jackson & Guk Joo & Young Ji üçlüsünden efsane Up & Down performansı! :D

***

Jackson'ın reklam filmi :D

***


Jackson'ın yılbaşı hediyesi. :D 

***

Joon Hyung ve Jackson 

18 yorum:

  1. ay whats wrong with secretary kim, about time, 30 but 17, mr. sunshine bitirdim yeni. bu da iyi diyon yanii. avengers social club, women of dignity de güzelmişşş. müzikler şarkılar için bendeki diğer müzik seçkilerine de bakabilirsiin. kore ve başka şarkılar içiiin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de whats wrong with secretary kim'e başladım yeni, aşırıı güzel ilerliyor. :)) diğer saydıklarına da bakacağım. Ve evett program çok iyiydi muhakkak bak derim ;)
      Süpersin seçkilerinin hepsine bakacağım :* <3

      Sil
  2. Vaktim oldugunda bir Kore dizisine baslamak istiyorum

    YanıtlaSil
  3. ben kış gelince dizi izleyip vakit geçireyim istiyorum

    YanıtlaSil
  4. Deep'in tavsiyesi üzerine geldim. Çok güzel bir paylaşım olmuş. Emeğine sağlık. Ben de beklerim. Selamlar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz, çok teşekkür ederim. :)
      Hemen geliyorum :)

      Sil
  5. güzel blogunuuu blog haberleri yazıma koyduuum :)

    YanıtlaSil
  6. Yayınladığı dönem çevirisini sabırsızlıkla beklerdim , böyle bir realty Showlar daha çok olsa çok hoş olur ^^ özellikle çılgın hong Konglu üye Jackson bu tarz programlarda çok iyi olur zannımca :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben biraz geç keşfettim ama olsun. :)) Yenilerini arıyorum ben de tavsiyen varsa alabilirim. :)
      Jackson çok iyi gerçekten, sürekli böyle işler yapsa izlenir :D

      Sil
  7. Güney Kore T.C. Büyükelçimize senin bu programa konuk olarak katılman için dilekçe yazalım. Program hakkında ilgili ve bilgili yazı yazmışsın, Netflix belgesellerinden fırsat bulursam izlemeyi düşüneceğim. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahah :D Öyle bir şey yapsanız asla hayır demem :)) Çok sevdiğim için sizleri de bilgilendirmek hoşuma gidiyor. :)
      Umarım izleme fırsatı bulursunuz, gerçekten keyifli bir program :)

      Sil
  8. Guney kore dizilerinin ayri bir cekiciligii mi ne var 😉 ❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle İnci abla, bir kere kapılınca kendini alamıyor insan :)) ♥♥

      Sil
  9. Bir gün bu kore dizilerini izleyeceğim ama halen daha vakit gelmedi. Sempatik bulmuyorum nedense ama önyargılarımı kıracağım inşallah.

    YanıtlaSil
  10. Güney Kore kültürüne dair fazla bir ilgim yok sanırım ama eğlenceli bir programa benziyor severleri için...

    YanıtlaSil