Denebunu - Mayıs Kutusu | Kutu Açılımı

, , 6 comments

Herkese merhaba!
Nasılsınız? Umarım her şey yolundadır.Beni soracak olursanız çok iyiyim ve final sınavlarımı atlatıp eve kavuştuğum için çok mutluyum. Gelir gelmez beni bekleyen Denebunu'nun Mayıs kutusuna sarıldım. Bu ayda dolu dolu bir içeriği olan kutu hakkında yazı yazmaya karar verdim ve karşınızdayıım! :)



Nisan kutusu yazımda Denebunu.com'un ne olduğunu ve sistemin nasıl çalıştığından bahsettiğim için bu yazımda tekrar bahsetmeyeceğim. İlk kez duyuyorsanız ve ne olduğunu merak ettiyseniz buraya tıklayarak detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. :)
İçeriğine geçmeden önce Mayıs kutusuyla birlikte yenilenen tasarımından bahsetmek istedim. Yeni tasarımın tam yaz aylarına uygun, hoş bir havası var. Çok sevdiğim için söylemeden geçmek istemedim. :)
Gelelim kutunun bu ayki içeriğine;



1) Porçöz markasına ait tam boy (500ml) leke çıkarıcı
2) Perwoll markasına ait deneme boy(90ml) Geliştirilmiş Yenileme Etkisi Renk Doku 




3) L'Oréal Paris Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem 10 ml (2 adet)
4) Orkid Ultra Platinum Hijyenik Ped Kiti



5) Eti Form Çok Tahıllı Ekşi Mayalı Ve Çok Tahıllı Çıtır Çubuk (50g) 
***
Çıkan ürünler arasında en merak ettiğim Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici krem. Deneyenler o kadar memnun kalmış ki ben de denemek için sabırsızlanıyorum. 
Eti Form çubuğunun içerisinde ekşi maya olduğundan dolayı lezzeti konusunda biraz tereddütlüyüm fakat yine de merak ediyorum. :) 
Leke çıkarıcı ve Perwoll deterjan, benden çok annemi sevindirdi diyebilirim.
Ped kiti ise Nisan kutusunda çıkan ve denemiş olduğum ürünlerden bir tanesiydi.
Bu ürünleri deneme fırsatı verdiği için Denebunu.com'a teşekkür ediyorum. Sayelerinde yeni ürünler hakkında fikir sahibi oluyor ve almak istediklerimi gönül rahatlığıyla alabiliyorum. Benim söyleyeceklerim bu kadardı. Peki ya siz Denebunu.com'a üye misiniz?
Üye olanlara hangi ürünler çıktı, merak ediyorum. Yorumda fikirlerinizi benimle paylaşmayı unutmayın. Yeni yazıda görüşene kadar hoşça kalın! :) ♥



6 yorum:

  1. Giizzooooo o çıkan eti form krakeri fırlat bana hattaaa kamyon dolusu yollasana be çok makbule geçer canısı ancak paklar beni🙄😂😂Güle güle kullan hepsini❤️😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D :D sen yeter ki iste büşüüümmm :* kamyonla alamam belki ama alırım elbet :D teşekkür ederiim :* <3

      Sil
  2. Kanka loreal diyorum başka bir şey demiyorummmm :) Bir an önce denemelisin açıp bayılacaksın bence :) Bir de eti formdan korkma ekşi mayanın tadı bile gelmiyor, kutunun yarısı da annelere yarısı bize uygunmuş resmen :) Hepiciğini güle güle kullan aşkoşumm :* <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Loreali denemedim daha ama senin ve goncanın yorumları sebebiyle memnun kalacağımı düşünüyorum kuzum :)) Kraker dediğin gibiymiş, tadını sevdim bile diyebilirim. :D Teşekkür ederim aşkoşumm :* <3 <3

      Sil
  3. Bir ara bana da geliyordu ama aylardır gelmiyor. İyi günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok fazla üye olduğu için çabucak tükeniyor, umarım bu ay çıkar. Çok teşekkür ederim. :)

      Sil