Mim - Beni Ben Yapan Şeyler

, , 9 comments


Herkese merhabalar! ^^
Havalar gittikçe güzelleşirken ben de vizelerimden kurtulmuşken, Ruhsa'dan İnciler tarafından mimlendiğim aklıma geldi ve hemen yapıp sizlerle azıcık hasret gidereyim istedim. Umarım sizin günleriniz güzel geçiyordur. :)


Başlıktan anlayacağınız üzere, bu mim biraz kendimizi tanıtma amacıyla yapılmış. Eh, başlayalım bakalım! :)

1) Kitaplarım
İlk olarak burada olmam sebebim kitaplarım beni ben yapan yegane şeylerden. Birçok konuda hayatıma olumlu etkileri oldu. Onları okurken keyif alıyorum, mutlu oluyorum ve bilgiler ediniyorum. Çeşitli platformda yaptığım kitap paylaşımları sayesinde de birçok kişiyle tanışıyor, güzel dostluklar ediniyorum.



2) Dizi bağımlılığım
Dizi izlemeyi çok seviyorum, kitaplar gibi onlarda beni mutlu ediyor. Yaklaşık 1,5 senedir hunharca Kore dizileri izliyorum. Aşırı beğendiğim bir dizi ise gün içinde bitirme çılgınlığı bile yapıyorum, siz düşünün halimi! :)


3) Müzik dinlemek
Kendimi bildim bileli müzik dinlemeyi çok severim. Zaman geçtikçe dinlediğim türler değişse de müzik dinlemeyi asla bırakamadım. Özellikle tarzını sevdiğim sanatçıların her bir şarkısını dinleme gibi huylarım vardır. Eskileri düşünüp zaman zaman kendimle dalga geçtiğim olsa da müzik dinlemekte beni ben yapan şeylerden bir tanesi.


4) Çekingenlik.
İlk girdiğim ortamlarda acayip çekingen ve soğuk olurum. Tanışma aşamasında adım atılmasını beklerim. Karşımdaki kişilerin samimiyetini hissettiğim anda o halimden eser kalmıyor o ayrı bir durum elbette. :)

 5) Tekrar durumları.
Bir şeylerin tekrar edilmesini ve ettirilmesini hiç sevmem. Özellikle ben bir şey anlatırken dinlemeyip hemen sonrasında tekrar etmem istendiğinde aşırı derecede sinirlenirim. 


6) Bilgisayar.
Bilgisayar Mühendisliği bölümünde okuyorum. Okul bittikten sonra bu alanda çalışacağımı düşünürsek bölüm ve bilgisayarım beni ben yapan şeylerin başında geliyor. :)



Beni ben yapan şeyler kısaca bu şekildeydi. Sevgili Ruhsa'ya bu mim için teşekkür ederim, bu sayede kendimi değerlendirme fırsatı buldum. ♥
Peki sizin "beni ben yapan şeyler"iniz neler? 
Yorum olarak veya benim tarafımdan mimlenmiş gibi bloğunuzda yanıtlayabilirsiniz. Sizlerin yanıtlarını okumayı çok isterim. :)
Mutlu ve sizi siz yapan güzelliklerle dolu bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle. ♥




9 yorum:

  1. Kimmmm?Benim gizommm?Cekingennnnn?Hadi git beh!😂Dunya uzerinde tanidigim en pocikella,cana yakin insansin karşim sen💙Iyiki varsin,iyiki seni sen yapan seyler var.Operingggg😚🖖

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahah büşü yaa. aynen şöyle "😂😂" okudum yorumunu 😂sizin samimiyetinizi fark edince öyle oluyorum ben iştee 💙 duygularımız karşılıklı karşiim. Sen de iyi ki varsııın! Ben de opering en kocamanından 😚😚

      Sil
  2. Büşüme katılıyorummmm sıcaklık abidemizsin seen bizim 💙😏 İşte bu yüzden ikizim diyorum her şeyimiz mi ortak olurrrr tabii ki de olurr! 😍 Seviliyorsun canımın içinin içiiiiii 😍😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büşüye dediğimi sana da diyim o haldee, sizin sıcaklığınızı hissettiğim için kendimi buluyorum kuzumm 😍 geçen neredeyse akraba çıkacağımız konuşmadan sonra benzerliklerimiz şaşırtmıyor beni bebeğimm 😍 sen de seviliyorsun koskocaman hem dee 😘😘

      Sil
  3. Keyifle okudum canım.Seni yakından tanımak daha güzeldi 😊

    YanıtlaSil
  4. Bi baktımda ne kadar ortak yönlerimiz var resmen aynıyız belkide aynı şehirlerde olsak arkadaş olurduk 😃 .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa gerçekten mii ♥ Harika olurdu valla, bol bol Kore hakkında konuşurduk 😃

      Sil
    2. Ahahah evet ya ne güzel olurdu🤓😍

      Sil