TTMask Elma Kök Hücre Kolajen Biyoselüloz Cilt Bakım Maskesi | Yorum

, , 6 comments


Herkese merhaba! ^^
Bugün başlıktan da anlayacağınız üzere çok farklı bir içerik ile karşınızdayım. Şubat ayında gerçekleştirdiğimiz Yalova Blogger Etkinliği'nden bahsetmiştim hatırlarsanız. Bu etkinlik aracılığıyla bize ulaşan ve denediğim ürünlerden birisi olan TTMask Elma Kök Hücre Kolajen Biyoselüloz cilt bakım maskesini denedim ve ürün hakkındaki fikirlerimi sizlerle paylaşmak istedim.


İlk olarak sizlere maske hakkında biraz bilgi vereyim.
2014 yılında İngiltere Cosmetic Executive Women Insider's Choice Ödüllü alan bu maskenin vaatleri de oldukça iddialı.
Cildimizdeki kök hücrelerinin belirli bir ömrü varmış ve yaşlandıkça azalmaya başlıyorlarmış. Yapılan araştırmalar sonucunda ünlü İsviçre elma cinsi Uttwiler Spätlauber’den elde edilen Elma Kök Hücreleri insan cildi hücreleriyle benzer özellikler gösterdiği fark edilmiş.Cildimizi besleyici ve canlandırıcı özelliğe sahip elma kök hücreleri, kolajen ve elastin desteğiyle hasar görmüş dokuların onarılmasını ve yaşlanma belirtilerinin gecikmesini sağlayan bir yapıda olduğunu iddia ediyor.

İçeriğinde yer alan maddeler ise şu şekilde; 
Elma Kök Hücre (PCT Malus Domestica): Hücreleri besler, hasarlı yıpranmış dokuların iyileşmesine yardımcı olur, UV zararına karşı cilt kök hücrelerine koruma sağlar. 
 Kolajen: Çizgi ve kırışıklıkların doldurulmasına yardımcı olur, cildinize pürüzsüzlük ve doğal bir ışıltı kazandırır. 
 Hyalüronik Asit: Cilt dokularının metabolik ihtiyaçlarının giderilmesine ve belirgin çizgilerin doldurulmasına yardımcı olur. 
 Biyo Marin Elastin: Cilde yumuşaklık ve esneklik kazandırır. Sodium Alginate: Deniz bitkilerinden elde edilir. Uzun süreli nemlendirme sağlayan bir etken maddedir, cilde güçlü bir canlanma etkisi yapar.

Uygulanışı ve diğer talimatlar için;



Maskeyi paketinden çıkarır çıkarmaz etrafı harika bir elma kokusu sarıyor. Şuan düşünürken bile o koku burnuma geliyor sanki. :))
Yüzüme uyguladığım an ise vaat edilen yumuşaklığı hemencecik hissettim. Çoğu kişi gibi ben de burun çevresindeki gözenek görünümünden muzdaribim. Maskeyi 20 dakika bekletip çıkardıktan sonra gözenek görünümü o kadar azalmıştı ki küçük bir şaşkınlığın üzerine maskeye hayranlığım oluştu. Cildime verdiği yumuşaklık da cabası. Ve bu yumuşaklık neredeyse bir gün boyunca devam etti. Elimde tek kullanımlık paketi olduğu için tüm vaatlerini yerine getirip getirmediği konusunda tam anlamıyla fikir sahibi olamadım ama ilk kullanımda bu kadar olumlu sonuç vermesi sebebiyle kesinlikle tekrar alıp deneyeceğim. Sizlerin de denemesini istediğim için burada paylaşmaya karar verdim.
Aranızda daha önce denemiş olanlar var mı? Varsa sizin cildinizde ne gibi etkileri oldu? Ve yahut bu yazıda görüp denemeyi düşünenler var mı? 
İlk ürün yorumum olduğu için biraz acemiyim ve eksiklerim olabilir. Bu konuda tavsiyelerinizi ve sorularınızı da yorum olarak bırakırsanız buna göre düzenlemeler yaparım. ^^
Umarım sizler için faydalı bir yazı olmuştur. Merak ettiğiniz noktalar varsa yorum olarak bırakırsanız yanıtlamaya çalışırım. :)
Daha detaylı bilgi almak isterseniz buraya tıklayarak TTMask sayfasını ziyaret edebilirsiniz. ♥ 



6 yorum:

  1. Bende bu hafta yapicam insallah maskemi💙Yorumlarindan sonra iyicene merak ettim kuzum.✌Memnun kalacagimdan eminim ama nedense...😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de memnun kalacağını düşünüyorum kuzum ^^ umarım bu düşüncem doğru çıkar, kullandıktan sonraki yorumlarını bekliyor olacağım :) <3

      Sil
  2. Ben de dayanamayıp kullandım maskeyi. Bence gayet başarılı :) Daha önce buna benzer ballı bir maske kullanmıştım sanırım bunu daha çok sevdim. Elma kokusu da etkisi de çok hoşuma gitti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalanlar listesine bir kişi daha eklendi demek ki. :) Ben de aynı düşüncedeyim canım. :)

      Sil
  3. Denemek isterdim bende😊 Azerbaycanda bu meskeden bula bilirmiyim bilmiyorum. Ama çok merak ettim. Güzel bir paylaşım olmuş. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize sevindim, teşekkür ederim :) Umarım bulup deneme şansınız olur. :)

      Sil