Ailecek Şaşkınız | Film Yorumu

, , 6 comments

Filmin Adı : Ailecek Şaşkınız 
Yönetmen & Senarist : Selçuk Aydemir 
Vizyon Tarihi : 2 Mart 2018 
Oyuncular : Ahmet Kural, Murat Cemcir, Saadet Işıl Aksoy, Cengiz Bozkurt, Günay Karacaoğlu, Bihter Dinçer, Çağlar Ertuğrul, Mustafa Alabora, Ayda Aksel

Merhabalar! :)
Bugün izlemiş olduğum başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisinin paylaştığı komedi türündeki Ailecek Şaşkınız filmi hakkındaki fikirlerimi sizlerle paylaşmak istedim. ^^


KONUSU
Babası emekli olduktan sonra şirket yönetimine geçen Ferhat(Ahmet Kural) ve çocukluk arkadaşı, aynı zaman da şirketin finans direktörü Gökhan (Murat Cemcir) aşırı işkolik bir ikilidir. Şirketteki herkese ve kendilerine eziyet edip sürekli çalışma halindedirler. Günler böyle geçerken bir olay sonucu komiser Elif(Saadet Işıl Aksoy) ile tanışan Ferhat ona aşık olur ve hayatı değişmeye başlar. Bu tanışmadan sonra Ferhat ve arkadaşı Gökhan'ın başına gelen eğlenceli olayları izliyoruz.


YORUMUM
Ailecek Şaşkınız izleyenler tarafından beğenildiği için merak edip izlemeye karar verdiğim bir film oldu. Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisinin oyunculuk performansını Düğün Dernek filmlerinden bildiğim için nasıl bir iş çıkardıklarını az çok tahmin ederek girdim filme fakat beni şaşırttıklarını itiraf etmem gerekiyor. Bunun sebebi ise Düğün Dernek'teki karakterleri ile benzer bir şeyler beklerken tamamen farklı karakterler ile karşılaşıp oyunculuktaki başarılarını fark etmiş olmam diyebilirim. 

Filmi oyuncuları üzerinden değerlendirecek olursam;
Ahmet Kural, öyle bir oyuncu ki vücudunun her bir uzvunu kullanarak rolünün hakkını veriyor. Şımarık bir Ceo'dan aşık bir adama geçişi ve bu uğurda yaptıklarını izlerken takdir eder kıvama geliyorsunuz.

Murat Cemcir, gerçekte olduğu gibi filmde de Ahmet Kural'ın en yakın arkadaşı rolündeydi. Arkadaşı için her türlü fedakarlığı yapan Gökhan'ın bu uğurda yaptıkları da epey eğlendirici olaylar ortaya çıkarmıştı.  İkilinin kimyalarının aşırı uyduğunu hepimiz biliyor olsak da bireysel oyunculuklarındaki başarıları da su götürmez bir gerçek. 



Ve filmin komedi unsurlarından birisi olan Cengiz Bozkurt'tan bahsetmemek olmazdı. Usta oyuncu komedi alanındaki başarısını bir kez daha ortaya koymuş. Elif'in paragöz babasını canlandıran oyuncu para için öyle hallere giriyor ki hem şaşırıp hem kahkahalara boğuluyorsunuz. 
Tabi bu 3 oyuncu ile sınırlı kalmıyor. Oyuncuların her biri bireysel olarak rollerinin hakkını veriyor. Fakat ben hepsinden bahsetmeye kalkarsam bu yazı bitmez, sizler de sıkılırsınız diye daha fazla uzatmak istemiyorum. ^^
Tahmin edeceğiniz üzere bu kadar başarılı oyuncu bir araya gelince ortaya eğlencesi bol bir iş çıkmış. Üstelik sadece eğlence kısmıyla kalmayıp küçük olaylar ve sosyal mesajlar ile desteklenerek güzel bir denge sağlanmıştı.
Beklentilerimin üzerinde çıkan bu filmi keyif alarak izledim. Kafa yormayacak, eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak bir film izlemek isterseniz Ailecek Şaşkınız sizin için doğru adres olacaktır. :)

*Bonus*

Filmi izledikten sonra bu şarkı diline takılmayan yokmuş, öyle diyollar :D





6 yorum:

  1. İzlemek istediklerimden fakat izleyemediklerimden :D .Herkes pek bi metediyo bu filmi yaaa <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten başarılı bir film ama imkanın olursa izle derim :) <3

      Sil
  2. Cengiz Bozkurt çok başarılıydı.

    YanıtlaSil
  3. İnternete düşünce ben de izlicem. :D

    YanıtlaSil