Son Zamanlarda İzlediğim Netflix Filmleri | Part 2

, , 28 comments

Merhabalar ^^
Ay başında taslağını hazırladığım yazımı yoğunluğum yüzünden şimdi paylaşabiliyorum. Hafta sonu da gelmişken sizler için fikir olacağını düşünüyorum. Umarım seversiniz. :)





Tall Girl
Tür: Gençlik, Romantik
Süresi: 1 s. 41 dk
Yapım Yılı: 2019
IMDb Puanı: 5,3 / 10
Benim Puanım: 6 / 10

Konusu: Küçüklüğünden itibaren yaşıtlarından uzun oluşu sebebiyle dışlanmış Jodi'nin özgüvenini kazanma uğraşları arasında okula gelen değişim öğrencisi ile yaşadığı aşk ilişkisini anlatan bir gençlik filmi.

Yorumum: Son zamanlarda çok sık gördüğüm bir filmdi. Merak ettiğimiz için kardeşimle birlikte izledik. Konusu itibariyle tahmin edilebilir ilerleyişi olan klasik bir lise filmiydi. Bu anlamda beni çok etkilediğini söyleyemem ama izlerken keyif aldım. Yoğunlaşmayı gerektiren kurgular yerine bu tarz bir film izlemek isterseniz şans verilebilir. 




Müslüm
Tür: Biyografi, Dram, Müzik
Süresi: 2 s. 16 dk
Yapım Yılı: 2018
IMDb Puanı: 7,9 / 10
Benim Puanım: 7 / 10

Konusu: 2013 yılında hayatını kaybeden Müslüm Gürses'in hayatını konu ediniyor.

Yorumum: Ülkemizde Müslüm Gürses'i bilmeyen çok az insan vardır. Ben birkaç şarkısı dışında pek bilmiyor olsam da filmi çok ilgi görünce dikkatimi çekmişti. Netflix'e yüklendiğini görünce de hadi izleyelim dedim. Tam izleyeceğimiz sırada TV'de verildiğini fark edince ailecek izlemiş olduk. 
Müslüm Gürses'in küçüklüğünden itibaren çok zor bir hayat geçirmiş olduğunu öğrenince çok üzüldüm.
Oyuncular özellikle Timuçin Esen de çok başarılı bir iş çıkarmıştı. Benim için eksik gelen yan ise şarkıların Müslüm Gürses'in sesinden verilmemiş oluşuydu. En azından sonunda kısa bir klip olarak görüntüsüyle birlikte verilse çok anlamlı olurdu diye düşünüyorum.  
TV reklamları dolayısıyla filme odaklanmak benim için biraz zor oldu, bu yüzden duygu yoğunluğu hissedememiş olsam da duygusal bir filmdi. İlgisini çekenlere tavsiye edebilirim. 



Secret Superstar
Tür: Dram, Müzik
Süresi: 2 s. 30dk
Yapım Yılı: 2017
IMDb Puanı: 7,9 / 10
Benim Puanım: 8 /10

Konusu: Ana karakterimiz Insu, şarkıcı olma hayali olan bir genç kız. Baskıcı babası yüzünden bu hayalini gerçekleştirmek onun için çok zordur. Annesinin destekleri ile kendisini gizleyerek çektiği videoları Youtube'a yüklemeye karar verir ve böylece gizemli bir süperstar olur. Sonrasında ünlü yapımcı Shakti Kumar ile tanışır ve hayatı değişmeye başlar.

Yorumum: Aamir Khan, çok sevdiğim bir oyuncu olduğu için çıkan her filmini izlemeye çalışıyorum. Secret Superstar'da merak ettiğim ama izleme fırsatı bulamadığım bir filmdi.
Beni yanıltmayan ve severek izlediğim bir film oldu. Aamir Khan'ı alışık olduğumuz karakterlerden farklı biri olarak görmek ise ayrı bir keyifti. Karakteri sevmemiş olsam da onu öyle izlemek eğlenceliydi.
Insu karakteri bazı tavırlarıyla beni sinir etse de her şeye rağmen hayallerinden vazgeçmeyip mücadele etmesiyle beni çok etkiledi. Özellikle son kısımlarında epeyce duygulandım.
Aamir Khan'ı bir kere izlediyseniz bu filmini de izlemeyi düşünüyorsunuzdur zaten, izlemeyenler de daha fazla vakit kaybetmesin diyorum. :)




The Intern ( Stajyer)
Tür: Komedi, Dram
Süresi: 2s 1 dk
Yapım Yılı: 2015
IMDb Puanı: 7,1 / 10
Benim Puanım: 7 / 10

Konusu: 70 yaşında bir emekli olan Ben Whittaker, sürekli yeni şeylerin arayışındadır. Bir moda sitesinin kıdemli stajyer aradığı ilanı görünce hemen başvuru yapar. İşe başladığı andan itibaren patronu Jules Ostin dahil herkesin hayatında güzel değişiklikler olmasını sağlar. 

Yorumum: Tavsiye üzerine listeme eklemiştim. Sitede gezinirken denk gelince hadi izleyeyim dedim. :)
 Anne Hathaway sevdiğim bir oyuncudur. Robert De Niro ile çok güzel bir ikili olmuşlar. İkisinin oyunculuğuna da diyecek bir şeyim yok. :))
Tatlı hikayesi ve verdiği mesaj ile severek izlediğim bir filmdi. Ben de sizlere tavsiye ediyorum. ^^



Pitch Perfect 3
Tür: Komedi, Müzik
Süresi: 1 s 33 dk
Yapım Yılı: 2017
IMDb Puanı: 5,8 / 10
Benim Puanım: 6 / 10

Konusu: Pitch Perfect serisinin 3.filminde Bellas yeni maceraları ile karşımızda. Önceki filmde Dünya Şampiyonu olduktan sonra dağılarak hayatlarına devam edebilmek için farklı işlerde çalışmaya başlamıştı. Yarışmak onlar için bir zevk haline geldiği için karşılarına çıkan yeni fırsatla deniz aşırı bir ülkede USO yarışması için bir araya gelirler. 


Yorumum: Pitch Perfect'in serisinin diğer filmlerini izleyip bunu izlememek olmazdı. Eğlenceli hikayesi müzikle birleşince keyifli bir film serisi ortaya çıkmıştı. İzlerken eğlensem de önceki filmlerde daha çok keyif almıştım. Bu açıdan ille de izleyin diyemem ama şans verilebilir. :)




28 yorum:

  1. Secret Superstar tam bir Aamir Khan klasiği ve kesinlikle memnun kalınacak bir film. Ailecek de izlemeye uygun. Stajyer ve Müslüm de güzel. Diğerlerine bakmadım, bi göz atayım, çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet. Diğerleri biraz daha gençlik ve eğlence kategorisinde. :)

      Sil
  2. Ne tesadüf görüyor musun ben de izledim bunları djdjdksksl

    YanıtlaSil
  3. Müslüm'ü sinemada izleyip sevmiştim ki arabesk sevmeyen biriyim
    evde izleyince belki pek olmamıştır
    diğer önerilerine bakacağım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, sürekli reklam girince odaklanma sorunu oldu ne yazık ki.
      Umarım seversiniz. :)

      Sil
  4. Secret Superstar'ı merak ediyordum ama izleyememiştim. İzleyeyim bari en kısa zamanda. Stajyer de ne tatlı bir filmdi öyle, bende çok sevmiştim. Emeğine sağlık, güzel bir liste olmuş :)

    YanıtlaSil
  5. "netfilix film esçkileri" için editöre teşekkür ederiz

    YanıtlaSil
  6. Secret Superstar'ı merak ettim şimdi. Müslüm filmine önyargılıydım. Hatta eşim bir ara çok fazla Müslüm Gürses dinlediği için bana bir baygınlık gelmişti. Filmi izleyince Müslüm Gürses'e olan tüm bakış çım değişti ve kendimde dinler oldum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz ön yargılı yaklaştığımız için oluyor, kişileri daha iyi tanıyınca düşüncelerimiz de değişiyor. :)
      Secret Superstar'ı kesinlikle tavsiye ederim. :)

      Sil
  7. Tanıtım için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  8. zevkler uyuşmuyormuş bunları izlemedim ama Müslüm aklımda :)

    YanıtlaSil
  9. pitch perfect serisinin hastasıyıım :) intern izledim hoş :) secret süperstar cokzeel :) müslümü not aldım izlerim. tall girl izleyim severiiim :)

    YanıtlaSil
  10. Günaydın iyi pazarlar.
    Tall Girl ve Stajyer'i izledim.
    İkisini de sevdim bende. Bir izlenimlik keyifli filmlerdi.
    İyi pazarlar.

    YanıtlaSil
  11. tall ghirl izledim gece eğlenceliydiiii :)

    YanıtlaSil
  12. Müslüm'ü sinemada izleyememiştim hemen buradan izleyeceğim

    YanıtlaSil
  13. Tall Girl ve Secret Superstar ı seyrettim diğerlerinide şimdi listeme ekledim izleyeceğim :)

    YanıtlaSil
  14. Secret superstarda sinemada ağlamıştım 😂😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonu duygusaldı, sinemada izlemiş olsam ben de ağlayabilirdim. :D :D

      Sil