Denebunu 2020 Temmuz Kutusu + Kadınlarbilir.com Haziran Paketi

, , 9 comments

Merhabalar! :)
Birazcık aradan sonra yeniden sizlerleyim. Yeni bir işe başladım ve alışma süreci, iş yoğunluğu vs. derken sizlerden biraz uzak kaldım. Buraları özlemiş olsam da yazmaya bir türlü fırsatım olmamıştı. Tatil günümde evde olunca fırsat bu fırsat dedim ve geldim. :)
Görüşmeyeli sizler nasılsınız? Umarım her şey yolundadır. ♥
Başlıktan da anlayacağınız üzere bugün size Denebunu.com'dan çıkan Temmuz Kutusu ve Kadınlarbilir.com'da doldurduğum anket sonucu elime ulaşan Haziran paketinin içeriğinden bahsedeceğim. :)

Denebunu kutusu ile başlayalım;

Yedigün Blue Gazoz (250 ml)
Yedigün markasının sınırlı sayıda çıkardığı Yaban Mersini ve Portakal Aromalı gazozu, ilk bakışta renk olarak biraz garip gelse de tadını merak edip hemen denedim. Portakal tadı yaban mersinine göre daha baskın ve bana göre fazla şekerli geldi. Pek bana hitap eden bir lezzet değil ama bu tarz lezzetleri sevenler deneyebilir. :)

Elidor 7/24 Belirgin Bukleler Şekillendirici Saç Bakım Kremi (300 ml)
Dalgalı saçlı biri olarak şekillendirici birçok ürün denedim ama istediğim gibi başarılı bir ürün bulamadım ne yazık ki. Elidor'un bu ürününü de denemek istiyordum, tam boy olarak çıkmasına çok sevindim. Henüz deneme fırsatım olmadı ama denedikten sonra burayı güncellerim. :)

Sesu Tüy Dökücü Krem Hassas Ciltler (15 ml)
İstenmeyen tüyler hepimizin ortak sorunu. Zaman zaman farklı ürünler denesem de epilatör kullanmak genel tercihim oluyor. Acil durumlar için kurtarıcı olan tüy dökücü kremi henüz deneme fırsatım olmadı. Merak edenleriniz olursa onun da güncellemesini yaparım. :)

XO Parfumdeo Pink Paradise (3 ml)
XO markasının parfüm etkili deodarantı. Alüminyum içermeyen ve içeriğinde greyfurt, ananas ve egzotik çarkıfelek meyvesi bulunan Pink Paradise hafif tatlı ve çiçeksi bir kokuya sahip. Çiçeksi parfümleri tercih eden biri olarak hoşuma giden bir ürün oldu. Şuan kullandığım ürün bittiğinde alıp uzun süreli kullanmayı deneyebilirim. :)

deercase.com Telefon Aksesuarları İndirim Kodu Broşürü
Deercase ürünlerini alıp denemek istiyordum, bu yüzden indirim kuponu çıkınca ayrıca sevindim. Seçim yapamadığım için henüz alamadım ama bu fırsatı kaçırmayacağım elbette :)

Kadınlarbilir.com'un Haziran Paketi;

Oral-B Professional Diş Macunu
Oral-B markasının diş fırçasını severek kullanıyorum ama diş macununu denememiştim. Deneme boy çıkan ürünü beğenirsem, diş macununu da alırım diye düşünüyorum. :)

Orkid Platinum + Günlük Ped seti
Bu ürünleri daha önce kullanmıştım, memnun kaldığım için kullanmaya da devam ediyorum. :)

***
Diğer Denebunu kutu içerik yazılarımı buraya tıklayarak okuyabilirsiniz. ♥

9 yorum:

  1. denebunu ya üyeyim bayağı oldu. size özel kutu denk gelirse haberdar ederiz diyorlar ama hi bedava kutu denk gelmedi. ücretli de almadım. güzel ürünler varmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ücretsiz kutularda bilgilendirme olayı biraz sıkıntılı, kendin takip etmen gerekiyor. Bekleyen kısım anında stoğu bitirdiği için :))

      Sil
  2. yedigün blue mu aaa hemen alcam içcem saooool :)

    YanıtlaSil
  3. Güzel günlerde kullan en merak ettiğim Yedigün Blue :)

    YanıtlaSil