Emily in Paris 3. Sezon

, , 18 comments

 


Yılın son günlerini geçirirken merakla beklenen dizilerden Emily in Paris 3.sezonu ile geri döndü. 

İlk iki sezonu kısa bir süre içerisinde izleyip bitiren biri olarak ve 2.sezonun sonunda yaşanan karmaşık olaylar sebebiyle ben de yeni sezonu merakla bekliyordum. Yeni sezon yayınlanır yayınlanmaz izledim ve bir günde bitirdim. Detaylara geçmeden önce yazımda spoiler olabilecek bilgiler paylaşacağımı belirtmek istiyorum. :)

2.sezonun sonunda Sylvie ve ekibi Savoir'ı terk etmişti hatırlarsanız. Bu durumdan sonra Emily için seçim yapma zamanı geldi. Ya Madeline ile kalıp diğerlerine karşı savaşacak ya da Sylvie'yi tercih edip yeni şirket için çalışacak. İlk 2 bölümde Emily'nin kararsızlığını izliyoruz. O bu kadar gel-git yaşarken kendisi söyleyemeden Madeline durumu öğreniyor ve olaylar bir şekilde çözüme kavuşuyor. Madem Emily açıklayamayacaktı, o kadar bunalımlı ruh halini yansıtmak için neden uğraştınız diye düşündüm açıkçası. :)

İş durumu çözülünce kızımız bu kez de Alfie ile ilişkisinde sorunlar yaşıyor. Çok iyi bir karakteri olan genç adam, Emily'nin kararsızlıkları arasında harcandı birazcık. Üzgünüm Emily ama bu sezon Alfie'ciyim ben. Bu adamı üzmemeliydin..



Yeni sezonda kullanılan kostümler önceki sezonlarda olduğu gibi oldukça dikkat çekiciydi. Her bir bölümde özellikle kadın karakterleri izlerken moda showu izliyor gibi hissettim. Fransa modanın kalbi/başkenti olarak anıldığı için bu durum şaşırtıcı değil elbette. :)

 Mindy'nin tarzı dizinin başından beri favorim olmaya devam ediyor. Giydiği parçaları kendine o kadar yakıştırıyor ki, hayranlıkla izliyorum gerçekten. Emily, Camille ve Sylvie için de oldukça dikkat çekici parçalar tercih edilmişti.

Mindy'den bahsetmişken tarzı kadar sesini de beğendiğimi eklemek istiyorum. Şarkı söylediği kısımları gerçek anlamda zevkle izledim. Ashley Park oyunculuğun yanında şarkıcı kimliğini ve dans konusundaki başarısını çok iyi bir şekilde göstermişti. Emily ile arkadaşlıkları da çok tatlı, Mindy gibi bir arkadaşa sahip olmak isterdim. :)

Mindy karakteri hakkında tek olumsuz düşüncem, erkek arkadaşı Benoit'ten ayrılır ayrılmaz onu unutması ve yeni bir erkekle beraber olması biraz fazlaydı bence. 



Biraz da kurgusal olarak dikkatimi çeken detaylardan bahsetmek istiyorum. Emily'nin Paris'e geldiği andan itibaren hep iyi ve işine katkıda bulunabilecek pozisyonlarda olan insanlarla tanışması, samimi olması. İşsiz kaldığı günlerde Paris'te gidip görmediği yer kalmayacak kadar rahat bir hayat sürmesi. İş konusunda bir sorun yaşadığında ya da arkadaşlarına destek olmak istediğinde o durum için yardımcı olacak kişiyle bir anda bağlantı kurabilmesi vb. gerçeklikten oldukça uzak detaylardı. İzlemesi keyifli olduğu için rahatsız olmadım fakat neredeyse her bölümde olunca böyle bir dünyada ben de yaşasam keşke düşüncesi oluyor. :))

Yakışıklı şefimiz Gabriel, bu sezonun başlarında biraz geri plana atılmış gibi hissettim. Sürekli restaurantıyla meşgul, Camille ile mutlu olarak gösterildi. Emily ve Alfie çiftini sevdiğim için durumdan şikayet edemem ama aşk üçgenleri ve dönen entrikaların bu sezonda da olacağını düşünmüştüm açıkçası. 

Son bölümde ise yeni bir bomba patlatıp 4.sezonu bekleyip durun diyen bir final ile bitirdiler. Yaşanan olaya dair birkaç düşüncem var fakat konu yeni bir sezon olacak kadar uzatılabilir mi, artık sıkıcı bir hal alır mı diye de düşünmüyor değilim. :)


Siz Emily in Paris'i izlediniz mi ? Dizi hakkındaki düşünceleriniz neler? :)

18 yorum:

  1. İlk iki bölümü izledim ve üçüncü bölüm için haftasonunu bekleyeceğim izlemek icin o kadar heyecanlanmadim :) kalemine sağlık canım...

    YanıtlaSil
  2. I have not watched the series.

    I wish you and your loved ones a wonderful Christmas holiday
    and all the best.

    YanıtlaSil
  3. La estoy viendo... Me encanta esta serie.

    Abarzo hasta allá.

    YanıtlaSil
  4. It is always interesting to read about what series you can wattch on netflix some of them are really good.
    Have a Great Christmas! Hugs!! :)

    YanıtlaSil
  5. I just loved the first two seasons of this show. Can't wait to watch the third season, but I'm saving it until after Christmas as a treat!
    the creation of beauty is art.  

    YanıtlaSil
  6. Wow, if it has reached the third season, it means that this series really captivates the audience!

    YanıtlaSil
  7. Felices Fiestas de Año Nuevo!!

    Abrazo de corazón!!

    YanıtlaSil
  8. I didn't watch the series.
    I like your objective style when you write about movies and books.
    I wish you nice days!

    YanıtlaSil
  9. p/s Wishing you and your family good health, never-ending happiness, peace, and prosperity this Christmas and in the coming years.

    YanıtlaSil
  10. No lo estoy viendo, pero me encanta lo que ha hecho Mindy, ya lo dice el refrán: a Rey muerto, rey puesto, ¿para que perder el tiempo...
    Te deso unas felices fiestas y un venturoso año nuevo.
    Saludos.

    YanıtlaSil
  11. I wish you a happy year 2023, especially good health!

    YanıtlaSil
  12. Happy New Year Wishes.

    All the best Jan

    YanıtlaSil
  13. La medicina herbal Dr itua es poderosa y genuina, solía usar aceite de melisa y hierbas curativas de lavanda, pero el resultado seguía siendo el mismo. Llagas. Mi herpes realmente se ha ido. Póngase en contacto con él si también está interesado en su medicina herbal Dr itua también puede curar lo siguiente....VIH...HERPES, HEPATITIS, CÁNCER, Enfermedad neuroinfecciosa, Enfermedad neuromuscular , Diabetes, Depresión, Ansiedad, Hemorroides, Candidiasis, Lupus, Herpes zóster, Psoriasis, Dolor de espalda, ELA, Recuperación de ex, Tinnitus.drituaherbalcenter@gmail.com O Sitio web www.drituaherbalcenter.

    YanıtlaSil
  14. Mais uma série que adoraria assistir... como gosto de moda... imagino que também sendo filmada em Paris, terá imagens formidáveis para se apreciar...
    Adorei a sugestão! Deixo um beijinho e votos de um Feliz Ano Novo, com saúde e paz, para si e todos os seus, e que o novo ano lhe proporcione tudo o que mais desejar!
    Beijinhos!
    Ana

    YanıtlaSil
  15. Só percebi o titulo da série.
    Não é das que mais me agrada
    :-)

    YanıtlaSil
  16. I love watching this on Netflix it’s great. Love the blog post

    YanıtlaSil