Love to Hate You | Mini Dizi (KDrama)

, , 34 comments

 


Tür: Romantik Komedi
Yayıncı: Netflix
Bölüm Sayısı: 10
Bölüm Süresi: Ortalama 1 saat
Dili - Ülkesi: Korece - Güney Kore
Oyuncular: Kim Ok-Bin, Yoo Teo, Kim Ji-hoon,Go Won-hee

Merhabalar blog arkadaşlarım ^^
Öncelikle hepinize iyi bayramlar dilerim. <3
Ben yine ortalıktan kayboldum ve buralarda olmadığım süreçte sizleri çok özledim. Hep aklımdaydınız fakat yeni bir şehirde yeni bir işe başladığım için hem alışma süreci hem de düzenimi oturtmaya çalışırken bloğuma vakit ayırma fırsatım olmadı ne yazık ki. En son 19 Mayıs tatilinde uğramışım ve şimdi yine bir bayram tatilinde boşluk bulmuşken bunu değerlendirmek istedim. ^^
Umarım hepiniz iyisinizdir ve sizler için her şey yolunda gidiyordur. <3
İşe başlamadan önce izlemiş olduğum ve sizlerle paylaşmak istediğim dizilerden bir tanesi ile geri dönüş yapmak istedim. Lafı daha fazla uzatmadan başlıyoruum!

KONUSU
Love to Hate You dizisi, "En büyük aşklar nefretle başlar" sözünün doğruluğunu kanıtlanmak için çekilmişçesine erkeklerden her zerresi ile nefret eden ve güçlü karakteri ile taviz vermeyen avukat Yeo Mi-Ran ile kadınlara hiç güvenmeyen ünlü oyuncu Nam Kang-ho'nun birbirlerinden nefret ederek başlayan ilişkisinin aşka dönüşmesini konu alıyor.

KARAKTERLER

Kim Ok-Bin, Yeo Mi-Ran karakterini canlandırmakta.
Mi-Ran, fotoğrafından da anlayacağınız üzere dominant bir karakter. Erkeklere olan güvensizliği nefrete dönüşen genç kadın, bundan beslenerek kendini öyle güzel yetiştirip geliştirmiş ki karakterine hayran kaldım. Tabiri caizse kimseye minnet etmeyen, ayakları yere sağlam basan güçlü bir kadın. Haksızlığa karşı sessiz kalamıyor, haksızlığa uğrayan kim olursa olsun destek olmaya çalışan ve kara listesine aldığı erkeklerin hakkından bir güzel geliyor. :))
Kim Ok-Bin'i ilk kez bu dizide izledim ve oyunculuğunu sevdim. Karakteriyle çok başarılı bir şekilde bütünleştiğini düşünüyorum. Eski dizilerini izler miyim bilmiyorum ama güncel bir şeyler çekerse şans vermeyi düşünürüm. :)

Yoo Teo, Nam Kang-Ho karakterini canlandırmakta.
Kang-Ho ülkenin ünlü aktörlerinden biri. Romantik dizileriyle kadınların kalbinde yer edinmiş olsa da, görünenin aksine yaşadığı bazı olaylardan dolayı kadınlara karşı güveni olmayan, kamera arkasında ve günlük yaşantısında onlara kaba davranışları sebebiyle medyada gündem olan bir adam. 
Böyle anlatınca Kang-Ho kötü bir karaktermiş gibi anlaşılmış olabilir fakat aksine çok tatlıydı. Ters davranışlarını izlerken eğlendiğimi bile söyleyebilirim. :))
Bu davranışların arkasında yatan sebebi öğrendiğim ve onu anladığım için böyle yorumluyor da olabilirim. Yoksa kaba erkeklerden hoşlandığım düşünülmesin. :D
Yoo Teo'yu da ilk kez Love to Hate You'da izledim. Kim Ok Bin'de olduğu gibi Yoo Teo'yu da karakterine çok yakıştırdım. Karizması ve aurasıyla etkisi altına alıveriyor. :)

Kim Ji-Hoon, Do Won-Jun karakterini canlandırmakta.
Kang Ho'nun şirketinin sahibi ve aynı zamanda onun menajeri. Onun aksine çok sempatik ve nazik bir adam. Tarzı ve karizmasıyla en az Kang Ho kadar dikkat çeken bir karakter. Hatta ben Kim Ji-Hoon'u Yoo Teo'dan daha çok sevmiş olabilirim. :))


Karakterlerden başladım, biraz da dizinin genel havasından bahsetmek isterim. ^^
Karşı cinsten bu kadar nefret eden bu ikili nasıl birbirine aşık oldu diye düşünmüş olabilirsiniz. Şöyle ki, Mi Ran, Kang-Ho'nun kadınlar için söylediği bazı şeyleri tesadüfen duyuyor ve kadın düşmanı bu adama haddini bildirmek için kara listesine alıyor. Şans bu ya, adamın kadınlara karşı tutumundan rahatsız olan birisi bunu medyaya sızdırınca Kang-Ho'nun itibarını kurtarmak için anlaşmalı sevgili bulmaya karar verirler. Doğru tahmin, bu kişi Mi-Ran'dan başkası değildir. Ve sonucunda aşk-nefret ilişkisine hoş geldinizz. :))
Love to Hate You, hem dizi olarak hem de oyuncularıyla dikkatimi çeken bir yapım olmasa da kardeşim ve Fightingblog Esra'cığım övgüyle bahsedip kesin izlemelisin deyince izleme listeme aldım. Mini dizi olduğu için hemencecik izleyip bitirdim. İflah olmaz romantik yanım ve ben diziye bayıldık! Klişe tarafları olsa da kadronun başarısı ve birbiriyle uyumu o kadar hoştu ki çoğunu ilk kez bu dizide izlememe rağmen çok sevdim ve klişe diyebileceğimiz noktaları asla rahatsız etmedi. Aksine keyif alarak izledim. Romantik komedi türündeki favorilerim arasına girdi. Benim gibi bu tarz diziler izlemeyi sevenler için kesinlikle tavsiye ederim. <3

34 yorum:

  1. Thanks for the review, it sounds interesting. Hope you have a wonderful weekend.

    YanıtlaSil
  2. Kim-Ji Hoon pictures reminded of some japanese actors.
    I think I would like to see this kdrama. :)
    hugs! :)

    YanıtlaSil
  3. Gracias por la reseña. Tomó nota del k drama. Me encanta ese actor. Te mando un beso.

    YanıtlaSil
  4. Sembra proprio una bella serie

    YanıtlaSil
  5. Congratulations on the start of July! I think it's an interesting film!

    YanıtlaSil
  6. Hoşgeldin, iyi bayramlar. Fazla uzak kalma buralardan. :))
    Diziyi hiç bilmiyordum, oyuncular da tanıdık gelmedi ama keyifli bir yapıma benziyor. Merak ettim, tanıtım için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  7. Romantik komedi ben de severim. Güzel bir seriye benziyor. Teşekkür ederim. İyi bayramlar 😊🤚

    YanıtlaSil
  8. Me apunto la serie y tomo nota de las buenas interpretaciones del reparto. Has realizado una reseña muy completa de esta comedia romántica.
    Un fuerte abrazo desde España.

    YanıtlaSil
  9. It is an interesting serial. Perhaps they spend us nearest to the TV in Spain.

    YanıtlaSil
  10. Hope you are doing well! This looks like a fun show...

    YanıtlaSil
  11. This comedy seems very interesting 😊

    YanıtlaSil
  12. Looks like an interesting series. I'll try it out, thanks for the suggestion.
    Good week, my dear friend. A hug.

    YanıtlaSil
  13. I don't know this drama. Thanks for sharing.

    Kisses

    YanıtlaSil
  14. not watching yet this drama but i know it receives sooo many positive feedback👍👍👍

    YanıtlaSil
  15. Interesting. I like the gender norms switch idea. It seems like there's a bit of Shop Around the Corner/You've Got Mail thrown in there, too.

    YanıtlaSil
  16. Korean movies got attention everywhere now....inetersting review

    YanıtlaSil
  17. Cool post. I'm not watch this.

    https://www.biigthais.com/

    Kisses ;*

    YanıtlaSil
  18. That sounds very good.
    Thanks for the review.

    YanıtlaSil
  19. Aqui se diz que os opostos se atraem: Felizmente , nunca me aconteceu , deve ser dramático mesmo.

    Abraço, boa semana :)

    YanıtlaSil
  20. Kim Ji Hoon mu oynuyor😍Çok şirin bir diziye benziyor,anlatım için teşekkürler canım:)

    YanıtlaSil
  21. Yeni bir şehir ve yeni bir iş :) Hayırlı olsun sana.
    Diziyi izlemedim çok hoş bir diziye benziyor, listeme ekleyeceğim :))

    YanıtlaSil
  22. dizi tatlı demekki peki not aldım :) kutlarım başarılar kolaylıklar sana :)

    YanıtlaSil
  23. Açıkçası afişiyle, oyuncularıyla pek ilgimi çekmeyen bir diziydi. Ancak yazını okuyunca acaba izlesem mi dedirtti. Böyle güçlü kadın karakterleri izlemeyi severim :) Bir de üzerine aşk nefret ilişkii oohh miis :D Bir ara bakacağım bu diziye. Kalemine sağlık :)

    YanıtlaSil
  24. Excellent review. It must be a very interesting series.
    Thanks for sharing.

    YanıtlaSil
  25. Sounds very good.
    Thanks for sharing.

    YanıtlaSil
  26. Yeni kentteki yeni işin hayırlı olsun canım. Diziyi de not aldım. İlk bölümlerdeki didisme kısımları hep hoşuma gitmiştir.

    YanıtlaSil
  27. Mais uma série que parece bastante empolgante de acompanhar!
    Que tudo corra pelo melhor no seu novo emprego, e que a integração nas novas rotinas, por esta altura, já esteja a ser bem mais fácil!
    Eu também andei uma temporada ausente, devido a problemas de saúde da minha mãe, a que tive de dar assistência, felizmente, no momento, por aqui também já estamos numa fase menos preocupante!
    Um beijinho e votos de tudo a correr pelo melhor!
    Ana

    YanıtlaSil