Love For A Thousand More | Mini Dizi Yorumu

, , 4 comments


Dizinin Adı: Love For A Thousand More ( Thousand Years of Love ) 
 Tür: Dram , Fantastik , Romantik 
 Yönetmen: Kim Ki-yoon, Park Bong-Sub 
 Senarist: Kwak Kyeong Yoon, Na Jae-won 
 Bölüm Sayısı: 10 
 Bölüm Uzunluğu: 17 dakika 
 Yapım Yılı: 2016 
 Dili: Korece 
 Ülke: Güney Kore 
 Oyuncular: Kang Seung Yoon, Hwang Seung Eon, Chang Ki Yong, Kim Jin Woo, Kim Hee Jeong-I

Herkese merhaba!
Haftanın ilk gününde size sendromu unutturacak mini mini tatlış bir dizinin yorumu ile geldim. ^^



Pyeon Mi Jo, ölümsüz bir kadındır. Ve yüzlerce yıllık hayatındaki edindiği tecrübeler sebebiyle bir daha aşık olmamaya yemin etmiştir. İroniye bakın ki Aşk Danışmanlığı yapmaktadır.Yeni taşınan gürültücü komşuları onun hayatında değişikliklere yol açacaktır. 
Crunk Soul adlı hip hop grubunun üyeleri Mi Jo'nun yeni komşularıdır. Crunk Soul, Kpop gruplarından WINNER'ın üyeleri Kang Seung Yoon (Yoo Joon Woo) ve Kim Jin Woo (Hyeong Sik) ve Kim He Jung(Yeon Ji)'un canlandırdığı karakterlerden oluşuyor.

Mini dizi olduğu için çok fazla konusuna değinmek istemiyorum fakat kısaca şunu söyleyebilirim ki, Mi Jo'nun eğlenceli danışmanlık sahneleri ve yeni komşuları ile arasında gelişen olayları izliyoruz. Duygusal ilişkiler üzerine yoğunlaşan dizinin kısalığı göz önüne alınırsa daha çok film tadında olduğunu söyleyebilirim.



Oyunculuk olarak beni en çok etkileyen iki kişi oldu. Bunlar Mi Jo karakterini canlandıran Hwang Seung Eon ve Jackson karakterini canlandıran Chang Ki Yong.
Seung Eon'u ilk kez burada izledim çok fazla değerlendirme yapamayacağım fakat karakterini göz önünde bulundurarak oyunculuğunu başarılı buldum.



Chang Ki Yong'u ise Go Back Couple'da yan rolde izlemiştim. Orada sessiz sakin bir rolü vardı bu dizide ise aksine uçuk kaçık diye tabir edilen bir tip olarak karşımıza çıkıyor. Onu bu halde izlemek epey eğlenceliydi.
Çok bir şey vaat etmeyen, kafa dağıtmak amacıyla izlenebilecek tatlı bir diziydi. Kesinlikle izlemelisiniz diyemem ama mini dizi arayışınız varsa bakabilirsiniz. :)



Dizide yer alan bir şarkı ile sizlere veda ediyorum. Ben severek dinliyorum, umarım siz de seversiniz. ♥



4 yorum:

  1. Saçma sapan birçok mini diziye göre gayet iyi bir diziydi😍 Sanırım böyle grup üyelerinin oynadığı diziler daha iyi oluyor bakınız EXO Next Door, To be Continued 💜

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. To be Continued'i izlememiş olsam da katılıyorum bebeğim.😁💜

      Sil
  2. Gizooo ben bunu izlerim❤️Mini dizi kızz 17 dakika birde bölüm başı daha ne olsun hızla gider akar bu dizi😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büşüüü izle bence dee 💜 peşpeşe izlersen dizi değilde film izlemişsin hissi oluyor zaten o kadar kısa, umarım seversin 😍

      Sil