Neva Color Saç Boyası Alışverişim ve Uygulama Sonrası Yorumum

, , 12 comments


Mutlu akşamlar ^^
Başlıktan da anlayacağınız üzere bugün epey farklı bir yazı ile karşınızdayım.
Önceki yazımda bahsettiğim Trendyol Neva Color saç boyası alışverişim ve saçıma uyguladıktan sonraki düşüncelerimi sizinle paylaşmak istedim. :)



Neva Color'ın indirim reklamları karşıma çok fazla çıkıyordu. 15,90 TL'ye 3 kutu saç boyası, üstelik kargo ücretsiz olunca herkes için dikkat çekici bir indirim bence. Ama bu kadar ucuz olduğu için insan kalitesinden şüphe etmiyor değil. Ben de üründen emin olmadığım için almamıştım fakat halam aldığını ve çok memnun kaldığını söyleyince hemen sipariş verdim.


Siparişimin ertesi günü ürünler temin edilip kargoya verilmişti. Bir sonraki günde elime ulaştı. Yukarıda görmüş olduğunuz şekilde paketlenmişti. 


Boya kutuları zarar görmesin diye gördüğünüz şekilde sarılıp o şekilde pakete koyulmuş. Bu kadar özenli olunması hoşuma gitti doğrusu. 



Bir kutu içerisinden genelde her boya markasında bulunan görselde görmüş olduğunuz bu ürünler çıktı.
- Kalıcı Krem Saç Boyası
- Oksidasyon Kremi İçeren Uygulama Şişesi
- Renk Koruyucu Saç Bakım Kremi
- Koruyucu Uygulama Eldiveni
- Kullanım Klavuzu

 Oksidasyon kremi içeren uygulama şişesi olması da sevdiğim detaylardan oldu. Uygulama sırasında ekstra bir kap aramama gerek kalmadı.

***

Saç rengim koyu kumral olduğu için ve biraz daha açık renk olmasını istediğimden 8 numara açık kumralı tercih ettim.
Saçım uzun olduğu için iki paket saç boyası kullandım.
Uygulama sonrası 30 - 40 dakika bekledikten sonra yıkadım. Renk koruyucu saç bakım kremini de uygulayınca ürünün vaatleri arasındaki yumuşaklık etkisini aldım. 



Rengin nasıl olduğunu merak edenler için öncesi sonrası fotoğrafı hazırladım. 
(Fotoğrafları biraz acele çektiğim için saçlarım biraz şekilsiz görünüyor bunun için kusura bakmayın.)

***
Gelelim uygulama sonrasındaki yorumlarıma;
Kapatıcılık olarak iyi sonuç verse de kalıcılık konusunda biraz hayal kırıklığı yarattığını söyleyebilirim. Saçımı boyayalı 10 gün oluyor. Bu süreçte iki kez renk koruyucu krem kullanmama rağmen saç diplerim bir parmak kalınlığı kadar akmış durumda.
Saçımı sertleştirip sertleştirmediği konusuna gelirsek, saç kremi kullanmadığım zaman biraz sert geliyor elbette fakat daha önce kullandığım Palette markasına göre daha az sertleştirdiğini söyleyebilirim. 
Bu kadar çabuk akmasaydı tam anlamıyla memnun kaldığım bir ürün olduğunu söyleyebilirdim. 
Yorumlama konusunda aklıma gelenler bunlardı. Bu tarz bir içeriği ilk kez hazırladığım için eksiklerim olabilir.Eğer aklınıza takılan ya da eksik gördüğünüz bir konu olursa yorumlarda benimle paylaşın lütfen. :)
Yeni yazılarda görüşene dek hoşça kalın! ^^



12 yorum:

  1. renk çok hoş ama benim şu an tavsiyem eğer ihtiyaç hissedilmiyorsa saçların boyanmamasından yana zamanı gelince beyazlardan dolayı zaten boya işlemi sık uygulanacak hale geleceğiz....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslına bakarsanız ben de o fikirdeydim. Fakat saçlarım ince telli ve güçsüz, boyama işleminden sonra kalınlaştığı için denemek istedim. Sürekli şekilde işlem yapmayı düşünmüyorum :)

      Sil
  2. Rengin akması ürünü alışveriş listesine eklememe sebebi olur bence ama saçınızın rengi rengi güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rengi ben de sevdim, akması da yavaşladı gibi. Ama doğru söylüyorsunuz, bu kadar kolay akan bir ürünü tercih edilmez :)

      Sil
  3. Nevacolorın boyalarını çok başarılı buluyorum ben.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok fazla boya kullanmadım ama kullandıklarım arasında Nevacolor iyi gerçekten. :)

      Sil
  4. cok güzel olmus benim favorilerimden Neva Color:)

    YanıtlaSil