Lucky Romance | Dizi Yorumu

, , 6 comments

Adı: Lucky Romance
Tür: Romantik - Komedi
Bölüm Sayısı: 16
Bölüm Uzunluğu: 1 Saat
Yapım Yılı: 2016
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore
Oyuncular: Hwang Jung Eum, Ryu Jun Yeol, Lee Soo Hyuk, Lee Chung Ah, Lee Cho Hee, Kim Sang Ho, Na Young Hee

Herkese mutlu hafta sonlarıı! ^.^
Umarım hafta sonunuz güzel geçiyordur. Benim için güzel ama ışık hızında geçerken yeni bir dizi yorumu ile karşınızdayım. 


KONUSU
Shim Bo Nui, küçüklüğünden beri çevresindeki insanlara zarar geldiği için kendinin uğursuz olduğunu düşünerek falcılardan çıkmayan ve bu kötü etkiden kurtulmak için Güney Kore geleneklerinde yer alan neredeyse bütün batıl inanışlara sahip. Kardeşi kaza geçirip ağır yaralanınca, gittiği falcı ona kaplan yılında doğan bir erkek ile birlikte olması gerektiğini yoksa kardeşinin öleceğini söyler. Hemen kaplan yılında doğan erkek arayışına giren Shim Bo Nui, tam aradığı özelliklere sahip olan Je Soo Ho ile tanışır. Soo Ho, Shim Bo Nui'den çok farklı yapıda biri olduğu için anlaşmaları çok zor. 
Sizce Bo Nui istediğine kavuşup kardeşini kurtarabilecek mi? 

KARAKTERLER
Hwang Jung Eum,  Shim Bo Nui karakterini canlandırmakta.
Çok iyi kalpli ve cana yakın olmasının yanı sıra çevresindekiler kötü bir şey yaşadığında kendisinin kötü enerjisinden dolayı olduğunu düşünen bir karakter. Bu durumdan ötürü izlerken sizi şoka sokabilecek derecede bir çok batıl inanca sahip. Aynı zamanda çok iyi bir yazılımcı olan kadın başarılı işlere imza atıyor.


Ryu Jun Yeol, Je Soo Ho karakterini canlandırmakta.
Ünlü bir oyun şirketinin sahibi olan Soo Ho, dahi olarak nitelendirilebilecek kadar zeki bir karakter. İnsanlara kaba davranan genç adam, Bo Nui ile tanıştıktan sonra epey bir değişiklik gösteriyor.

Lee Chung Ah, Amy karakterini canlandırmakta. Tenis oyuncusu Gary Choi'nin menajeri olan genç kadının geçmişte Soo Ho ile yaşadığı bazı şeyler de olmuştur.


Lee Soo Hyuk, Gary Choi karakterini canlandırmakta.
Ünlü tenis oyuncusu genç adam oldukça tatlı bir karakter. Bo Nui ile küçüklükten beri arkadaş olduğu için ona çok değer veriyor.

YORUMUM
Öncelikle itiraf etmem gerekir ki dizinin hakkında hiçbir şey bilmeden sadece Ryu Jun Yeol yer aldığı için izlemeye başladım. Çünkü Answer Me 1988 dizisinde kendisini acayip sevdim! *.*
Hwang Jung Eum'un dizide yer aldığını fark edince ise hem şaşırdım hem sevindim. Şaşırmamın sebebi posterlerde imajı o kadar farklıydı ki tanıyamamıştım. Oyunculuğunu sevdiğim için ise sevindim.
İkisi de başarılı oyunculukları ile beni şaşırtmadı elbette. Çoğunu ilk kez izlediğim yardımcı oyuncularda başarılı iş çıkartmışlar. :)
Lucky Romance dizisinde konu olarak çok farklı olmayan ve tahmin edilebilir olaylara yer verilmiş olsa da tatlı bir havası olduğu için sıkılmadan izledim. Ryu Jun Yeol'ün karakteri bir oyun firmasının sahibi olduğundan dolayı, oyun yapım süreçleriyle ilgili sahnelere çokça yer verildiği için okuduğum bölümden olsa gerek ilgimi çekti ve daha bir merakla izledim.
Beklentiye girmeden, romantik-komedi türünde izleyebileceğiniz tatlış bir dizi arıyorsanız Lucky Romance'ı listenize ekleyin derim. :)


 

DİKKAT BURADAN SONRA YER ALAN GİFLER AŞIRI TATLILIK İÇERİR! ^.^






6 yorum:

  1. Bu diziyi başrol oyuncularını sevdiğim için izlemiştim. Karakterlerinin hakkını çok iyi vermiş iki oyuncu da. Ayrıca ikisi de çok eğlenceliydi. :D Dizideki tek beğenmediğim nokta Boi Nui karakterinin batıl inançları çok yoğundu. Arada kendine gel kızım böyle şeylere inanma demeden edemedim karaktere. Onun haricinde başrol ikili için izlenebilecek güzel bir diziydi. :D Kalemine sağlııık :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiim. :D Dizi hakkında fikirlerimiz hemen hemen aynı o halde. Ben de aynı şeyleri düşünüyorum. İzleyeli biraz zaman geçtiği için tam aktaramamış olabilirim. :D

      Sil
  2. hımm romantik komedi en sevdiğim tür kore dizilerindeee sonra da lise dizileri :) bu da olabilir bak izlenebilir, whats wrong with secretary kim'e başlıycams :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel iş çıkarıyorlar bence de 😊 ben de onu izlemek istiyorum da henüz nasip olmadı, stajim bitsin hunharca izleyeceğim inşallahhh. 😂😂

      Sil
  3. Saasy Go Go adlı bir G. Kore dizisi vardı. Bitmiş olmasına rağmen defalarca kez izledim. Bitmiş olsa da Saasy Go Go'yu paylaşırsanız çok memnun olurum. Ayrıca blogumda bulunan etkinliğe katılmanızı çok isterim :) Link : https://aleynacan05.blogspot.com/2018/08/benim-bitkim-etkinligi.html

    YanıtlaSil
  4. Hwang Jung Eum'u çok seven ve çok beğenen biri olarak bu diziyi de izledim. Ryu Jun Yeol ile de uyumlarını beğendim. Ben de en kısa zamanda blogumda bu diziyi yorumlamak istiyorum. :) Emeğinize sağlık...

    YanıtlaSil