Selfit Biotin Takviyesi ve Selfit Low Sugar Bar Yorumum

, , 28 comments


Merhabalar blog arkadaşlarım, herkese hayırlı ramazanlar dilerim.

Ramazanın ilk haftası dolmak üzereyken Mart ayının son günlerindeyiz. İlkbaharı heyecanla bekliyorken bugün bir farklılık yaparak ürün deneyimi paylaşmak istedim. 2022'nin son aylarında yoğun bir saç dökülmesi problemim vardı. Dökülme karşıtı şampuanlar denedim olmadı. Bu sorunum uzun bir süre devam edince doktora gittim fakat ondan da bir sonuç alamadım ne yazık ki. Kaybettiğim saçlar moralimi bozduğu için nasıl önleyebilirim diye detaylı araştırmalar yapmaya başladım ve iyi sonuçlar verdiğini duyduğum Eczacıbaşı'nın alt markası olan Selfit'in Biotin takviyesini denemeye karar verdim. Siparişim Aralık ayının ortasında elime ulaştı ve hemen kullanmaya başladım. 


Ürünün vaatleri;

*Normal saçın korunmasına,

*Normal cildin korunmasına,

*Normal enerji oluşum metabolizmasına ve makrobesin öğeleri metabolizmasına katkıda bulunur.



Deneyimim;

Takviyenin yemeklerden sonra günlük 1 adet olarak alınması tavsiye ediliyor, ben de buna uyarak kullandım ve kısa bir süre sonra etkisini görmeye başladım. Hem duşta hem de sonrasında saçlarımı tararken avuç avuç saçlarım dökülürken Selfit Biotin takviyesini kullanmaya başladıktan sonra bu durum yarı yarıya azaldı. Günlük olarak saçlarımı toplarken bile onlarca saç telim dökülüp giderken takviye sonrasında kuru tarama yaptığımda sadece 3-4 tel saç gördüğüm andaki sevincimi anlatamam. Etkili bir ürün olacağını düşünerek almıştım elbette ama bu kadar hızlı sonuç almak olumlu anlamda şaşırttı doğrusu.

Saçımda olumlu etkilerini görmüş olsam da, cilt ve metabolizma için bahsedilen etkilerine dair kendimde farklı bir şey gözlemlemedim. 

Uygun fiyata bulduğum için 3 kutu birden sipariş verdim. Saçlarımdaki dökülmelerin en aza inmesini hatta tamamen bitmesini temenni ederek hepsi bitene kadar kullanmayı planlıyorum. Bu süreçte başka etkiler görürsem yazımı güncellerim. :)


 


Selfit Low Sugar Bar (162 Kcal)

Biotin takviyesini sipariş verirken, Selfit'in sağlıklı atıştırmalık barlar ürettiğini keşfettim. Birçok çeşidi olduğu için seçim yapıp alamadım fakat marka incelik yaparak siparişimin yanına hediye olarak Low Sugar olan çeşidinden eklemiş. Paketi açıp bu detayı görünce çocuklar gibi sevindiğimi itiraf edeceğim. ^^

Hemen tadına baktığımı da söylememe gerek yoktur sanırım. :)

Kakaolu ve düşük şekerli olduğu için acı olur mu diye düşünsem de normal bir tadı vardı. Tek lokmada bile içeriğindeki yüksek lif miktarı ve çiğ bademle çekirdek taneleri kendini belli ediyor. Tamamını tüketince lif yoğunluğu sebebiyle diğer atıştırmalıklara göre ağızda kuru bir his bıraksa da lezzetli olduğunu söyleyebilirim. Favorim oldu kesin alırım diyemem ama sağlıklı atıştırmalıkları sevenler ara öğünlerinde tüketmek için şans verebilir.  İçeriğinin ve enerji değerlerinin bulunduğu görselleri aşağıya ekliyorum.



Siz biotin ya da farklı bir takviye kullanıyor musunuz?

Favori sağlıklı atıştırmalığınız hangisi? 

28 yorum:

  1. Ürünler başarılı o zaman, bakabilirim bunlara.Teşekkürler canım:)

    YanıtlaSil
  2. I don't use any, but I love to crochet!! :)) So I was looking at the two hearts and I find them really cute :D.
    As for the products - it is good if they have a positive effect on you. Hugs :*

    YanıtlaSil
  3. Buenos consejos para el cabello y en relación a los suplementos alimenticios. He usado el Minoxidil con grandes resultados para la fortaleza del pelo.
    Un gran saludo desde España.

    YanıtlaSil
  4. Sağlıklı atıştırmalık barlar nedense sevemedim ama selfit biotin deneyimlerine dayanarak not aldım, mevsim geçişleri saçlarımı etkiliyor ne yazık ki...

    YanıtlaSil
  5. Biotin markasını cilt temizleme ürünü olarak kullandım. Memnun kaldım. Aynı zamanda cildi nemlendiriyor. Saçın için geçmiş olsun. İlaçtan fayda görmene sevindim. Saç dökülmeleri için Collagen Tip 1 ve Tip 3 den genellikle memnun kalınıyor. Toz formu daha iyi. Bir de piyasada taklitleri çok. Eczaneden alınması daha iyi olur bence. Hayırlı ramazanlar 😊🤚

    YanıtlaSil
  6. I do like snack bars but I never had these ones.

    YanıtlaSil
  7. Здравствуй! Спасибо за рекомендации! Надо попробовать. Весной я принимаю мультивитаминные комплексы для поддержания здоровья..

    YanıtlaSil
  8. Do hope your problem is solved with the new treatment.
    Not into snack bars but love those two hearts that are crocheted.

    YanıtlaSil
  9. Merhaba, selfit'in saçlarına iyi gelmesine sevindim. Bizde bu sorundan mustarip olanlar var. Üründen haberdar olmak beni sevindirdi, tecrübeni paylaştığın için çok teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  10. Interesting product.
    Have a nice day.

    YanıtlaSil
  11. Gracias por la recomendación. Te mando un beso.

    YanıtlaSil
  12. Önerilerin için teşekkürler!

    YanıtlaSil
  13. Thank you for sharing your thoughts and review.

    All the best Jan

    YanıtlaSil
  14. Hello!! a really interesting post, thanks for sharing.

    Blessings!!

    YanıtlaSil
  15. Cool post.

    https://www.biigthais.com/

    Kisses ;*

    YanıtlaSil
  16. bu ay bende deneyimlemek istiyorum bu takviyeyi bende alacağım hadi bakalım :)

    YanıtlaSil
  17. Grazie mille per la recensione di questi prodotti devono essere veramente buoni

    YanıtlaSil
  18. Boa tarde de domingo e bom início de semana.
    Produtos maravilhosos minha querida amiga. Espero que esteja tudo bem com você e sua família.
    Luiz Gomes

    YanıtlaSil
  19. Biotin ben de kullanmıştım bir ara, olumlu bir etkisi oluyor saçlar üzerinde...

    YanıtlaSil
  20. Interessante recomendação.
    Beijo

    YanıtlaSil
  21. Biotina não,mas uso outros suplementos.
    Adorei os corações de crochê!
    Beijos!

    YanıtlaSil
  22. Ürün başarılı gibi duruyor acaba sağlık sorunu olanlarda sıkıntı yapar mı ki...

    YanıtlaSil
  23. Gracias, amiga, por la recomendación, porque a mi me sucedía lo mismo, hasta que consulté con el médico y me recetó Medebiotin, que imagino que es lo mismo, y además en España es gratis, y me ha ido muy bien.
    Un saludo.

    YanıtlaSil
  24. Já anotando sobre o produto para o cabelo! Como de vez em quando pinto o meu... este género de produtos deverá ser benéfico!
    Grata pela sugestão! Beijinhos
    Ana

    YanıtlaSil
  25. İnce telli saçlarım için severek kullanıyorum.

    YanıtlaSil
  26. I have never taken any supplements. instead I change it by reducing sugar in food or drink and drink more plain water. that all.

    YanıtlaSil